duminică, 4 ianuarie 2009

multumesc

Pentru ajutor in montarea corpurilor de mobilier din pal melaminat puteti sa ma contactati la
mobilapentrucasata@yahoo.com
id mesenger mobilapentrucasata
nr tel 0762992135

3 comentarii:

 1. este interesant insa nu stiu ce se intampla ca nu pot sa fad fotografiile. Altfel este foarte explicit, cu stima goom99

  RăspundețiȘtergere
 2. http://www.mobilierpal.com/

  Atelier de tamplarie in orasul Buzau unde producem mobila din pal melaminat de cea mai buna calitate.
  • Oferim clientilor din orasul Buzau transport si montaj gratuit la domicililul acestora cat si consultanta gratuita.
  • Mobila de calitate in orasul Buzau executata la cele mai mici preturi din tara,mobila de Buzau la cele mai bune preturi .
  • In cadrul atelierului producem mobila din pal melaminat de 18 mm grosime de cea mai buna calitate si pret , deasemenea clientilor oferim transport si montaj la domiciliu acestora , serviciu disponibil in toata tara.
  • Oferim mobila de serie gandita sa incapa si sa satisfaca toate genurile si gusturile dvs.
  • Oferim spre vanzare Mobila de dormitor modulara astfel dvs. din sifonierul cu cinci usi sa zicem puteti face foarte usor doua sifoniere a cate doua usi fiecare fara nici un efort .
  • Mobila la comanda la preturi mici doar aici,ofer o gama larga de culori si texturi,pal melaminat de 18 mm grosime,MDF infoliat,postformic in combinatie cu geam sablat si blaturi termorezistente lucioase.
  • Mobila dormitor,mobila living,mobila bucatarie,mobila hol,mobila debara,mobila balcon,sifonier,birou,mobila la comanda,mobila proiectare mobilier,mobilier personalizat,pat,mobila din pal melaminat,mobilier la comanda,dresing,cuier,masa bucatarie,noptiera,comoda tv,masa tv,masca chiuveta,corpuri suspendate bucatarie,masa bucatarie cu blat termorezistent,
  • Producem mobila dormitor la comanda, din PAL sau MDF. Mobila este garantata prin contract minim 12 luni, dupa care oferim servicii de post garantie. Livrarea si montajul sunt gratuite in orasul Buzau si contra cost in zonele limitrofe.
  • Producem la comanda mobilier dormitor, pentru orice spatiu si cu orice design. Livram produsele si decoratiunile in toata tara,contra cost. Desingerii nostri va pot indruma pentru amenajarea camerelor, culori si alte elemente de design, pentru a beneficia de maximum de confort intr-un dormitor modern. Producem dormitoare pentru copii paturi si asiguram saltelele necesare pentru acestea.
  • Proiectam si executam mobila la comanda in Bucuresti si nu numai, in maxim 21 de zile de la achitarea avansului aferent comenzii..
  •Un designer de interior va poate oferi consultanta in vederea amenajarii spatiului disponibil, pentru a avea o mobila la comanda ergonomica la un pret cat mai mic. Serviciile de consultanta sunt gratuite exclusiv in Bucuresti.
  • Cu o experienta de peste 7 ani in productia de mobila la comanda din PAL sau MDF, am reusit sa evoluam constant, astfel incat la inceputul anului 2012, in portofoliul de productie se gaseau peste 200 de modele de mobila la comanda de bucatarie, living, dormitor sau mobila pentru copii, hol, sau pensiuni si hoteluri, executate in Bucuresti, Ilfov,Buzau si in alte 8 judete din tara

  RăspundețiȘtergere
 3. http://www.mobilierpal.com/coltar_bucatarie_.html

  Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica. executat in atelierul Mobilapentrucasata din pal melaminat de 18 mm grosime diferite nuante si texturi conform standardelor de calitate impuse de Uniunea Europeana.  Coltarul de bucatarie poate avea diferite dimensiuni in functie de cerintele clientului si spatiul pe care doreste sa-l mobileze.  Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica poate fii tapitat cu diferite tipuri de material cum este stofa sau piele ecologica cum este cel din imagine,coltarul este prevazut cu o lada unde puteti depozita diferite lucruri .  Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica. executat in atelierul Mobilapentrucasata din pal melaminat de 18 mm grosime diferite nuante si texturi conform standardelor de calitate impuse de Uniunea Europeana.
  Coltarul de bucatarie poate avea diferite dimensiuni in functie de cerintele clientului si spatiul pe care doreste sa-l mobileze.
  Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica poate fii tapitat cu diferite tipuri de material cum este stofa sau piele ecologica cum este cel din imagine,coltarul este prevazut cu o lada unde puteti depozita diferite lucruri .
  Comanda acum online  Suna acum si cere detalii despre Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica .  Comanda acum online Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica. si primiti transportul gratuit pana la dvs. acasa. (valabil in orasul Buzau,in judet transportul este contra cost).  Atelier Mobilapentrucasata executa Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica. la cele mai bune preturi din judet.

  •Suna acum si cere detalii despre Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica .
  •Comanda acum online Coltar de bucatarie cu lada tapitat cu piele ecologica. si primiti transportul gratuit pana la dvs. acasa. (valabil in orasul Buzau,in judet transportul este contra cost).
  •Atelier Mobilapentrucasata executa Coltar de bucatarie cu lada tapitat

  RăspundețiȘtergere